Ons verhaal

Goede vrienden en trotse kat eigenaren Max Groenen en Ruben van der Kleij zochten naar een goede manier om hun trouwe huisdier te belonen.

Wat is er dan beter dan een zelfgemaakt cadeau! 

 

Al snel haastten ze zich naar de dichtstbijzijnde wolwinkel en gingen ze aan de slag. Samen ontwierpen ze een groot aantal verschillende soorten sjaals die hun katten nu vol trots dragen.

Een sjaal voor jouw kat

Om ook andere poezen, katten en hun baasjes blij te maken, begonnen zij samen het bedrijf ‘Scarfield Catwear’.

In eerste instantie zal het bedrijf zich richten op winterse kattenproducten.

Ieder model wordt vernoemd naar een bestaande kat, zie hier enkele voorbeelden hiervan:

Tommy

Dit is Ruben's kat "Tommy".

Tommy is een echte buitenkat. Deze stoere kleine tijger haalt soms een nacht door en komt vervolgens koud en modderig terug van zijn avonturen. Hij vindt het heerlijk om vervolgens opgekruld in zijn stoel te liggen en lekker op te warmen met zijn sjaaltje om.

Krá

De kat van Max "Krá" is meer een luxe poes.

 

Deze stads-kat blijft lekker binnen. Ook voor deze kat hebben we speciale soorten sjaals die extra zacht zijn en van meer kleurrijke en chiquere wolsoorten worden gemaakt.

Krá zonder sjaal is als een muis zonder staart.

Scarfield kattensjaals komen in 3 verschillende uitvoeringen: 

 

De "Unique" lijn
Met de grootste zorg en geduld kiezen wij onze wol. Hierbij letten we op de kwaliteit, de samenstelling, zachtheid, toepassing en gaan we qua kleur mee met de modetrends van het moment. Ook worden onze modellen grondig getest door onze eigen katten en voldoen ze aan al onze kwaliteitseisen.

De 2020 collectie

Deze collectie is zelf ontworpen en worden zelf gemaakt in ons atelier waar wij een breimachine hebben staan.

De Limited collectie

Deze collectie is helemaal ingericht op de speciale dagen van het jaar. Van moederdag tot Kerst we proberen ze allemaal mee te pakken. Van elke sjaal is er maar een beperkte oplage, vandaar de Limited editie. 

Ecologisch verantwoord:
Scarfield Catwear probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van ecologisch verantwoorde producten. Van de enveloppen tot aan de verwerking van de wol, overal proberen wij een zo ecologisch mogelijk verantwoord product te produceren.